Alles in huis voor een werkbare webwinkel

Webshop

Hét middel voor meer en makkelijker verkopen
Of je nu een webshop wilt laten ontwikkelen of je website wilt laten aanvullen met een shop: bij YIKE zit je direct met een specialist aan tafel. We geven je webshop precies de mogelijkheden die jij voor jouw klanten wil, gegoten in een responsive design, goed zichtbaar op desktop, laptop én smartphone. En we maken je shop natuurlijk razendsnel, want snelle webshops staan hoger in Google, maken je bezoekers blij en belonen jou met een mooie omzet.

Onderhoud je shop helemaal zelf

Een YIKE-webshop is niet alleen gebruiksvriendelijk voor je klanten, maar ook voor jou, want het bijhouden ervan lukt je echt makkelijk, snel en - niet onbelangrijk - zonder frustratie.

Jouw webshop hoog in Google

Bij de ontwikkeling van jouw shop focussen we ons ook op zoekmachineoptimalisatie. Zo komt je webshop sneller bij zoekers in beeld en krijg jij meer klanten.

Alles lekker overzichtelijk

Je persoonlijke dashboard geeft je een duidelijk overzicht van de nieuwe klanten, recent betaalde bestellingen, best verkochte producten en meest winstgevende orders. 

Eenvoudig artikelen beheren

Voeg snel en gemakkelijk artikelen, omschrijvingen, productgegevens en afbeeldingen toe aan je webshop. Of schakel artikelen tijdelijk uit voor verkoop. Handig!

Je voorraad altijd op peil

Laat in je webshop automatisch bijhouden welke artikelen en producten niet meer op voorraad zijn. Duidelijk voor je klant én voor jou, want zo kun je op tijd bijbestellen.

Verkoop meer, aan meer mensen

Nog meer uit je webshop halen? Dat kan! Maak in het systeem mooie aanbiedingen en kortingsacties aan voor extra aantrekkingskracht en zie je omzet stijgen.

Korte en persoonlijke lijnen in een steeds meer online georiënteerde wereld, daar geloven wij in.
Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons of stuur een e-mail, we staan voor je klaar.