Zo worden zoekers jouw vaste klanten

HOGER IN GOOGLE 

Maak het de zoekmachines makkelijk en word gevonden
Je wil een krachtige SEO-tekst voor op je website, weten hoe je site scoort om 'm vervolgens nog beter te kunnen maken en vooral: zoveel mogelijk mensen naar je webpagina's trekken. Daarmee kom je hoog in Google en is je site beter zichtbaar voor potentiële bezoekers. De juiste techniek, scherpe doelen, doordachte content, goede links; er is zoveel van invloed op de ranking van je website. Gelukkig: met SEO benut je ze allemaal.

Verwelkom meer bezoekers

Het grootste deel van het online verkeer is zoekverkeer. Zoekers brengen het meeste geld op, dus help ze jou via Google te vinden.

Online oplossingen die werken

Wij helpen je een mix te maken die werkt voor jou. Denk aan SEO-teksten, zoekmachinemarketing, website optimalisatie, SEO-rapportages en nog heel veel meer.

Jouw eigen online strategie

Samen bekijken we welke online strategie het best past bij jouw bedrijf en wat we op de korte en lange termijn gaan inzetten. Zo is je SEO-succes niet eenmalig!

Met SEO-tekst vinden ze je wel

De makkelijkste manier om direct meer mensen naar je website te trekken: SEO-tekst. We kijken naar de beste zoektermen en onze tekstschrijver giet deze in een verhaal dat gevonden wordt.

Leerzame maandelijkse rapportages

Vind uit hoe goed jouw website wordt gevonden in Google, op welke termen precies en waar de verbeterpunten liggen. Cliché maar waar: meten is weten. 

Kom een stuk hoger in Google

Elke ondernemer wil dit: hoger verschijnen in Google en vaker worden gevonden. Logisch: hoe beter in beeld, hoe meer bezoekers, klanten en omzet! YIKE helpt jou hiermee.

Korte en persoonlijke lijnen in een steeds meer online georiënteerde wereld, daar geloven wij in.
Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons of stuur een e-mail, we staan voor je klaar.