Alles in huis voor jouw digitale communicatie

Wij helpen jou met goede digitale communicatie, zoals websites, webshops, narrowcasting en apps. En we bieden je commercieel advies, een succesvolle marketingstrategie, manieren om hoger in Google te komen, unieke vormgeving en aansprekende tekst. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt onder één dak.

Ben jij zo’n ondernemer die verder kijkt en vooruit wil, mee met zijn klanten? Zoek je nieuwe manieren om jouw doelgroep te benaderen, mensen betrokken te maken en hen aan je te binden? Wij helpen je daarbij graag. Wat je ook te bieden hebt, onze creaties vertellen én verspreiden jouw verhaal. Digitaal. Mooi en modern vormgegeven, aantrekkelijk voor je klant, succesvol voor jou. Verwacht van ons geen ingekochte eenheidsworst, maar software gebouwd op ons eigen platform. Stabiel en betrouwbaar.

We zijn down to earth, lekker laagdrempelig en staan altijd voor je klaar. Korte en persoonlijke lijntjes in een steeds meer online georiënteerde wereld, daar geloven wij in. Welkom bij YIKE!

Wij zijn YIKE

Tom Wilmink - Manager YIKE Enschede

Onze commerciële aanpakker met een zesde zintuig voor wat ondernemers nodig hebben om te kunnen groeien. En met zijn communicatietalent weet hij hen daar ook nog eens prima van te overtuigen. Te laat komen is voor Tom een absolute 'no go' en - ook al geeft hij dit niet graag toe, maar we schrijven het natuurlijk toch - hij kan het slecht, heel slecht verkroppen als iets wat hij graag wil niet lukt. Wat dan wel weer een mooi schouwspel oplevert voor zijn collega's. Maar: Tom bijt zich vast en gaat net zolang door tot iets naar zijn smaak is, of beter gezegd: naar die van onze klant. Zowel op de tennisbaan als op zijn racefiets voelt hij zich helemaal happy. Let wel: enkel in Adidas-tenue, want in iets anders wordt onze verder heel open minded collega niet graag gezien. Grootste droom? Dat YIKE een begrip wordt, in onze regio en daarbuiten. Toms enthousiasme en harde werken gaan daar ongetwijfeld aan bijdragen.         

Sascha Kon - Manager YIKE Eindhoven

Op zoek naar doelgerichte digitale communicatie in het zuiden van het land? Dan is Sascha jouw aanspreekpunt! Zij is verantwoordelijk voor alle mooie opdrachten die wij verrichten in Eindhoven en omstreken. Deze eigenwijze en tegelijk veeleisende teamplayer lacht graag en houdt wel van een flinke dosis humor op de werkvloer. Het laat zich raden, onze positief ingestelde manager is niet zo van de negativiteit. Ook niet bepaald van teksten die een gebrek vertonen aan interpunctie, maar dat terzijde. Sascha is dol op salsadansen en rallyrijden én leergierig als ze is maakt ze graag kennis met nieuwe en niet alledaagse dingen. Zolang het geen public speaking betreft, want daar krijgt ze de bibbers van. Onze klanten kunnen altijd op haar rekenen en het is Sascha’s kracht om zich in hen te verplaatsen en exact helder te krijgen waar zij werkelijk mee geholpen zijn. Want meedenken in en bijdragen aan het succes van ondernemers, dat is wat ze wil bij YIKE. 

Heidi Temmink - Tekstschrijver

Onze tekstschrijver met een - hoe kan het ook anders - passie voor de Nederlandse taal. Ziet een nieuw leeg Word-document als een fris stuk schilderslinnen waar ze helemaal op los kan gaan. Schreef al vanaf het moment dat ze als kleuter enigszins fatsoenlijk een pen kon vasthouden. Na de middelbare school was daar de keus, kunstacademie - omdat ook een penseel best lekker in de hand lag - of Nederlands gaan studeren. Het werd het laatste, om van schrijven haar beroep te maken, om te schilderen met woorden… Koken is een hobby, net als documentaires kijken, BBQ-en, urenlang door het bos struinen en helemaal opgaan in muziek. Heidi noemt zichzelf een weekdier, kan ontroerd raken door de simpelste dingen. En kan er niet tegen als mensen op haar vingers kijken of haar de wet voorschrijven. Schopt graag heilige huisjes omver - of op z'n minst een bal door de ruiten. Kwaliteiten? Sensitiviteit, inleven en aanvoelen, toevallig prima te gebruiken bij het schrijven!  

Dion Groen - Ontwikkelaar

Op zoek naar dé app-specialist van deze regio? Je hebt ’m gevonden! Dion weet feilloos de weg te bewandelen van een creatief concept naar een unieke applicatie. Trouwens, ook voor de ontwikkeling van een perfect werkende website of een gebruiksvriendelijk webportaal is Dion de man. Zowel zijn specialiteit als zijn passie ligt toch wel bij het in het leven roepen van “gekke apps”. Daarbij heeft hij een broertje dood aan onnodig ‘geswitch’ tussen meerdere projecten op dezelfde dag. Dit snappen wij wel, want blijft de programmeur lekker in de flow, dan krijgt de klant een digitaal product waar hij blij van wordt! Zelf wordt Dion vrolijk van zon, bier en lekker eten. Daar lopen er meer van, hier op de werkvloer… Ook is daar de passie voor muziek, series, goede docu’s en - daarin is deze ontwikkelaar toch wel ons buitenbeentje - Ajax. Dion droomt van een eigen wagenpark “met dikke auto’s”. Met de aanschaf van een knappe Audi A3 is er al een klein beginnetje gemaakt.

Timo Kirchjünger - Grafisch vormgever

Onze grafisch vormgever ontwerpt naast logo's en huisstijlen ook websites en apps. We mogen Timo gerust een vakidioot noemen, want een verkeerde uitlijning ziet hij in één oogopslag. Hij vindt zoiets echt “kapot lelijk!” en het maakt hem - naar eigen zeggen - dan ook niet zelden knettergek. Timo toont graag initiatief, denkt mee met onze klanten en verdiept zich in wat zij willen uitstralen. Ook al is zijn meest gebruikte kreet “triest!”, hij is wel altijd vrolijk, het zonnetje in ons YIKE-kantoor en hij wordt zo mogelijk nog blijer als ook buiten lekker de zon schijnt. Soms doemen daar toch plotseling donderwolken op, want onze design-collega raakt nogal snel geïrriteerd. Inderdaad, best grappig voor zijn collega's. Stoom afblazen doet 'ie door voetbal te kijken (wegens “te lui om zelf te sporten”) en gadgets vormen een ware passie. Zijn grootste droom? Tja, dat vonden wij ook wel een aparte: oliesjeik worden... 

Korte en persoonlijke lijnen in een steeds meer online georiënteerde wereld, daar geloven wij bij YIKE in.
Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel ons of stuur een e-mail, we staan voor je klaar.